top of page
 sannas malerier højbyhus SOLX2417 0006
Photo_0080

Visionær Kunst af Sanna Holm

LEVENDE VÆGGE

savanne_vægmaleri_aug_22-7-2014_(30)_0-05_(400)_X20_DSCF4348
gudhjem aug 20-8-2014 (34) 18-17 (100) X20 DSCF6188

De indendørs vægmalerier kan være yderst detaljerede og komme fra en række kilder, størrelsen er ubegrænset og arbejdet kan vare fra 3 dage til flere uger.

Udendørs vægmalerier laves så de passer til den omgivende natur. Disse unikke malerier tager flere dage at skabe i en intuitiv proces inspireret af dit ønske og vokser med energien på stedet

Ørn Bornholm
Antiloper savanne klint
Skovmaleri Bornholm
About
Photo_0078_edited.jpg

Sanna Holm

For mig er at male er en slags meditation, i roligt fokus absorberet af øjeblikket. Jeg kan lide at male, når jeg får inspiration, når det kommer naturligt til mig. I løbet af året oplever og udtrykker jeg hvad der naturligt sker i bevidstheden. 

Jeg har været kunstnerisk aktiv siden barndommen, og at være kunstner betyder at følge mit hjerte og undgå at blive trukket ind i stress, prestige, karriere og kampene i vores nuværende samfund. Slippe egoet og have tillid til universet. Alle mennesker, dyr, planter og endda mineraler er vore medvæsener som bør behandles med værdighed, kærlighed og respekt. Jeg har altid følt mig forbundet til naturen, og føler en dyb indre trang til at hjælpe jorden og mine medmennesker. Hvis jeg kan gøre det med min kunst vil jeg være glad.

Tak for beskeden, du får svar snarest!

Bestil kunst

Lærredstryk kan bestilles her på siden af alle viste malerier, det er fremme på ca en uge.

Vægmalerier udføres hele året alt efter vejret.

Prisen for originale malerier er angivet ved de aktuelle udstillinger og personlig henvendelse.

email: maleri@sanna.dk

fastnettelefon: 32192142

 

Contact
bottom of page